Më shumë

  Për Demokracinë

  Një libër me publicistikë - arsyeja pse Arben Çokaj ka shkruar - jo për të përfituar si shumica e politikanëve në Shqipëri, por për të bërë një shtet demokratik e funksional. Si duket ende nuk është krijuar në Shqipëri, e nuk e di a do të krijohet ndonjëherë, ajo masë kritike e njerëzve, intelektualëve shqiptarë, që e duan vendin e tyre, dhe e marrin në dorë këtë shtet për ta bërë, e jo për ta vjedhur atë e për të abuzuar.

  Libra të tjerë

  Publikime

  Sheikja e Shkodrës

  Islami dhe shqiptarët

  Rozafa – gruaja e murosur (video)

  Jozi - Saliu

  E djathta e rrezikuar

  0
  Nga Arben Çokaj, 25 shkurt 2009 Demat kanë filluar të ndeshen në një para-fushatë elektorale maratonë....
  Right to kill

  THE RIGHT TO KILL

  0
  E D I T O R I A L "Weekendavisen", 9-15 February 2001 THE DANISH left...

  im Westen viel Neues

  0
  Von: Marlins Mohr, Voralberger Nachrichten, Österreich, 05.06.1992 Artikel in: Albanisch und Englisch
  Ibrahim Rugova

  Morali politik dhe pozicioni i njerëzve publikë

  0
  Arben Çokaj, 24.08.2003 Shumë njerëz i dinë gjërat por kur fillon të tregosh përkujdesje për ta,...
  Dhjetor '90 - libri

  Dhjetor ’90 – një ngjarje historike

  0
  Jam i nderuar që në Dhjetor '90, isha në mesin e atyre studentëve idealistë, që...
  Copenhagen

  Kopenhagë, do të thotë fatkeqësi

  0
  - ese - »Kanalet e Kopenhagës janë të mbushura me skelete të rinjsh premtues islandezë, që...

  Dimensioni i lirisë dhe fenomeni Obama

  0
  Nga Arben Çokaj, 30 janar 2009 Ndërsa Obama konkurronte për President, spekulimet filluan të mbulonin mendjet...
  Good Food - konsumator

  Konsumatori politik

  0
  Kur e dëgjova për herë të parë togfjalëshin "konsumator politik" nuk arrita ta kuptoj plotësisht...
  Jozi - Saliu

  Shkëlqimi dhe rënia e çiftit Berisha-Topalli

  0
  Nga Arben ÇOKAJ, 13 nëntor 2010 Refuzimi që Bashkimi Evropian i bëri kërkesës së Shqipërisë për...
  Jozefina në Kuvajt - shkretëtirë

  Sheikja e Shkodrës

  1
  Përse i duhet pushteti Jozefinës? Arben Çokaj, 18.06.2013 (botuar në gazetën Dita me 25.06.2013) Ndryshe nga Pjetër...

  Ueb Dizajn

  • UebDizajn, UebHosting dhe emra domain
  • UebDizajn për uebfaqe të ndryshme, personale dhe boznesi, me dizajne moderne, dinamike dhe responsive dhe me çmime të leverdishme e konkurruese në treg.
  • Sigurojmë ueb hosting dhe domain names, gjithashtu. Të gjitha shërbimet që duhen për të mbajtur një uebfaqe në internet, lirë dhe me cilësi të lartë. Dhe ju lehtësoheni shumë nga puna që u duhet për të mbajtur një uebfaqe funksionale nëlinjë.
  BMC - Web
  BMC - emri - logo

  Dizajni Grafik

  • Logo Dizajn është pjesë e Dizajnit Grafik. Këtu mund të porositni dizajnimin e logove tuaja dhe më gjerë, kopertina librash, postera e reklama të ndryshme.
  • Ne ju ofrojmë dizajnime grafike cilësore dhe me çmime të ulëta e konkurruese në treg.

  Thënie nga Arben Çokaj

  Kam dëgjuar shumë vite më parë një thenie: "Kombet e tjera i marrin njerëzit nga balta dhe i bëjnë heronj. Ne i kemi heronjtë tanë dhe i hedhim në baltë..." Pse ndodhë kjo?!

  Jemi një shoqëri e shembur, e rrënuar nga pushtimi i gjatë osman, turqeliko-islamike dhe me komplekse të mëdha!

  Arben Çokaj

  Uebfaqe nga BMC Computers

  Këndi i librit

  Libra letrarë & teknikë

  Arben Çokaj ka shkruar libra letrarë, deri tani ka botuar 3 libra, një me poezi 'Mrekulli n'katror', një me tregime 'Ofiçina' dhe një me publicistikë, 'Për demokracinë'. Ka botuar gjithashtu edhe dy libra për kompjuter, 'Dizajni Grafik' dhe 'ECDL 2013'.