Më shumë

  Arben Çokaj

  Goldbergweg 62
  D-60599 Frankfurt am Main
  Germany

  Cell-AL: +355 69 455 1203
  Cell-DE: +49 152 2598 5980

  E-mail: arben@cokaj.com

  - Teacher in Physics & Informatics
  - Freelance Journalist & Political Analyst
  - Author of Books

  About me

  The whole website is in Albanian language, but I give an explanation here and there are also some parts of my work translated in other languages, too. Read also: Don't quit !

  Born in Grudë-Fushë, Gruemirë, Shkodër on 29.01.1970. Graduated at the University of Tirana, Natural Sciences, branch of Physics in 1993. I have taken part in social and political activities and as a journalist, too. Usually I write poetry and prose and articles, too.

  In my free time, I translate different computer programs and applications, and also news-articles.I am specialized in making web-design of different home pages...

  I've worked a few years as computer teacher ( mainly in Web Design ) in Copenhagen, Denmark. Since 2001, I am living in Germany. But since 2004, I moved back to Albania, where I am living the most of the time here.

  Lately, I have written a book in Albanian Dizajni Grafik, in cooperation with university teacher Dr. Rrapo Zguri. I have also written and published another one book ECDL 2013.

  In the summer and autumn of 2023, I prepared and published 3 literary books, Miracle in the Square, poetry, Workshop, short stories and For Democracy, publications.

  Shtëpia ime në Grudë-Fushë, Shqipëri, për Krishtlindje e vitin e Ri...

  Webdesign for different Websites

  Website for Shkoder, Shkoder.net...

  The portal 'Fjala e Lirë', with daily articles - supplement of Shkoder.net...

  BMC Computers – a modest company that deals with web design (websites) and graphic design (logos, book covers, posters and banners), with translations of programs into Albanian for computers and with Internet distribution as an ISP.

  and many more Websites...

  Different Publications

  Michael Steiner

  Shqiptarët bashkë, Shtajner kundër

  0
  Miratimi i një rezolute që njeh vlerat e luftës së popullit shqiptar të Kosovës për...
  Gazeta Studenti

  U mësuam…

  0
  Duket sikur u mësuam me të pazakonshmen, nëse mund ta quaj kështu kohën e sotme...
  The Matrix Reloaded

  Teoria filozofike e arratisjes nga realiteti

  0
  Socialistët dhe fjalimi i zotit Nano Kur je jashtë Shqipërisë dhe lexon në faqet e internetit...
  Rruga Shkoder - Hani i Hotit

  Historia e një rruge të harruar

  0
  (Një rrugë për në Shkodër 2) Nga Arben Çokaj, 8 prill 2009 Rruga Shkodër - Hani i...

  Kidnapimi

  0
  Kur rracat ndërthuren... Kushoja Adoptimi Kidnapimi Tërheqja pas emrit A janë paragjykimet e njerëzve apo gjenet,...
  Charles Darwin

  Korrespondenca e Çarls Darvinit

  0
  -- nga Frederick Burkhardt, TLS Në janar të vitit 1863, Çarls Darvini (Charles Darwin) i shkroi...
  Anders Fogh Rasmussen - NATO

  Shefi i ri i NATO-s

  0
  Nga Arben Çokaj*, 5 prill 2009 Anders Fogh Rasmussen mund të konsiderohet padyshim si një politikan...
  Right to kill

  Retfærdig kamp

  0
  E D I T O R I A L "Weekendavisen", 9.-15. februar 2001Shqip | Dansk |...
  Hillary Clinton - Jozefina Topalli

  NJË ZONJË E HEKURT NË POLITIKËN SHQIPTARE

  0
  NJË SHKRIM I RIBOTUAR Një shkrim i imi, i vitit 2005-2006, po qarkullon këto ditë në...
  Moratorium

  Moratorium, Senatorium, Krematorium *)

  0
  Nga Arben ÇOKAJ Kosova në rrugën e saj drejt pavarësisë, po ndeshet me gjëra nga më...

  View of my house

  Some pictures of my house in Grude - Fushe