UEBFAQE

0
1651
Webdesign
DUKE FILLUAR ME NGA 60,00 € NË VIT…

Paguaj me PayPal
Uebfaqe personale & biznesi, dinamike dhe responsive, ose një blog publikimi, një gazetë online me lajmë të ndryshme, etj. mund ta bëni tani me ndihmën tonë, dhe ta mbani në serverat tanë, duke filluar me vetëm 60 Euro në vit.

Një uebfaqe ka dy pjesë, njëra është emri i pronës,  domain name (emri_që_doni.com, .net, .org, .info, etj.), i cili blihet për një vit ose më shumë, dhe tjetra është depozitimi i materialeve të faqes në një ueb server, ose uebhostimi.Dhuro me PayPal

Nëse nuk kërkoni një uebfaqe të veçantë e të personalizuar, që kërkon punë ekstra nga ne, mund të krijojmë një uebfaqe për ju, me një shpenzim minimal, vetëm 50,- € në vit – ku përfshihet edhe asistenca teknike, si dhe ndihma e nevojshme, për ta vënë uebfaqen në punë. Pastaj kur të jeni të kënaqur me uebfaqen, paraqitjen dhe performacën e saj, si dhe me aftësitë tuaja për t’i bërë publikimet vetë në faqe, mund të bëni pagesën!

Çmimi për dizajnimin e uebfaqes varet nga puna që duhet për ta dizajnuar uebfaqen, dhe shkon nga 100-200, deri në 300-500 Euro për një uebfaqe, në varësi të uebfaqes, temës, që përdoret dhe kohës së punës e vështirësive, që ajo ka për t’u dizajnuar.

Ju lutem, na kontaktoni, për më shumë informacion!

UEBFAQE TË DIZAJNUARA NGA BMC COMPUTER
DHE/OSE TË MBAJTURA NË UEB SERVERIN TONË
:
  1. AromeShqiptare.com
  2. BalkansNews.net
  3. BMConline.al
  4. Çokaj.al
  5. Drini.us
  6. Dritare.org
  7. Fjala.Info
  8. Gjekë Marinaj, PhD
 1. Mundus Artium Press
 2. osteria-dagino.co.uk
 3. Psychotherapie-Verbica.de
 4. revista-fjala.com
 5. Shkoder.net
 6. ShoqataDukagjini.com
 7. Shqipëria-Etnike.com
 1. ZaniVeriut.com
 2. AlbDreams.net
 3. RadioIliria.net
 4. Jehonashqiptare.al
 5. Shoqata-Para-tetraplegjike.al

LINI NJË KOMENT

Ju lutem, lini komentin tuaj!
Ju lutem, fut emrin tuaj këtu