Më shumë

  Dr. Dashamir Çokaj

  Goldbergweg 62
  D-60599 Frankfurt am Main
  Germany

  Cell-AL: +355 69 510 0253
  Cell-DE: +49 152 0606 6171

  E-mail: dashamir@cokaj.com

  Rreth meje

  Lindur në Shkodër më 05.06.1972. Kam kryer studimet e larta për mjekësi në Universitetin e Tiranës, Fakulteti i Mjekësisë, në vitin 1997. Pastaj punova si mjek në mbi-Shkodër, deri në mars 1999, ku isha kryemjek në Komunën Gruemirë.

  Kam punuar më pas disa muaj si mjek në Kopenhagë, Danimarkë, në Amager Hospitallet - një nga 3 spitalet e Kopenhagës, por më pas jam shpërngulur për në Frankfurt, Gjermani...

  Që prej vitit 2001 jetoj në Gjermani, ndonëse prej vitit 2004, jam kthyer në vendlindje, ku kemi bërë disa investime private dhe merrem gjithashtu me biznes privat - shpërndarje interneti në Shkodër dhe Malësi të Madhe, në bashkëpunim me Satlink, Shkodër, etj.

  Profesionin e mjekut nuk e ushtroj zyrtarisht, por jap shpesh këshilla për sëmundje të ndryshme, sidomos për dëmtimet e lehta të kurrizit, ku jam specializuar në spitalin e Kopenhagës...

  Shtëpia ime në Grudë-Fushë, Shqipëri, për Krishtlindje e vitin e Ri...

  Publikime të ndryshme nga Arbeni

  Politikanët shqiptarë

  Tendenca anti-shtet

  0
  Nga Arben ÇOKAJ, 30 korrik 2006 Parlamenti shqiptar ka kërkuar pushimin nga puna të kryeprokurorit Sollaku,...
  Short Stories

  Short Stories

  0
  Short Stories ( Some of my short stories ) Flood When life is simplified... The Film...
  Right to kill

  THE RIGHT TO KILL

  0
  E D I T O R I A L "Weekendavisen", 9-15 February 2001 THE DANISH left...

  Shkolla e administratës publike

  0
  Nga Arben ÇOKAJ*, 25 maj 2006 Administrata shqiptare, qoftë ajo qendrore apo lokale, vazhdon të ofrojë...
  Gjergj Kastrioti Scanderbeg

  Gjergj Kastrioti – SKËNDERBEU

  0
  Ludvig Holberg (1684-1754) Përshtati dhe përktheu në shqip, nga një danishte e vjetër gotike Arben Çokaj. Dikur, para...
  Iftaromania

  Iftaromania e politikës shqiptare…

  0
  Arben Çokaj Ka kohë që kam dashur ta shkruaj një shkrim me këtë titull, duke parë...

  Alibia e Kosovës

  0
  Kosova nuk ju takon serbëve BALLKAN Arben Çokaj SHKRIMTARI më i njohur shqiptar jashtë shtetit, Ismail Kadare,...
  Bishti i pallës

  Bishti i Pallës, apo Kali enigmatik i Trojës

  0
  Marrëdhëniet e Shqipërisë me Greqinë pas ’97-s, kanë hyrë në një fazë të re. Për...
  Fatos Nano

  Kur shteti degjeneron

  0
  Arben Çokaj, 21.09.2004 Kur dikush nuk i respekton standartet morale të një shoqërie, atëherë kemi të...
  Karen Jespersen

  TË BËFTË MIRË KAREN JESPERSEN

  0
  Karen Jespersen1 - ish-ministre e Brendëshme e Danimarkës Danezët janë bërë kanibalë. Pasi vetëm duke kullufitur...

  Pamje nga shtëpia

  Disa foto nga shtëpia në Grudë - Fushë