Më shumë
  Home Libra PDF BOTA dhe shqiptarët – 44 përkthime nga Arben Çokaj
  Sale!

  BOTA dhe shqiptarët – 44 përkthime nga Arben Çokaj

  Original price was: €15,00.Current price is: €10,00.

  Category:

  Description

  Libri në PDF ka 388 faqe me 44 shkrime të përkthyera nga anglishtja, danishtja dhe gjermanishtja.

  Shkrimet janë marrë nga media të ndryshme, kanë referencë për shqiptarët, por edhe më gjerë, për jetën në tokë, për çështje politike, sociale, shëndetësore e psikologjike, si dhe për pandeminë e COVID-19, etj. Shpresoj të përfitoni nga këto shkrime me vlerë, të një niveli intelektual, të shkruara nga gazetarë të ndryshëm, të njohur.

  Shikoni titujt dhe krijoni një ide. A ia vlen?

  PËRMBAJTJA

  Titulli Faqe
  Dy fjalë nga përkthyesi 5
  Një udhëkryq tjetër i Ballkanit 7
  Lufta kibernetike 13
  Pas tmerreve të vitit 18
  Lindja e një kombi 20
  Konflikti në Kosovë 26
  Karrigia, shkalla dhe një simbolikë tjetër 34
  Jam unë që flas! 44
  Mafia e kuqe 49
  E pandershme 59
  E drejta për të vrarë 62
  Të bëftë mirë Karen Jespersen 66
  Presidenti i një shteti fantazmë 71
  Sezoni i luftës 76
  MI6 – agjentë nën “flamur fals” 79
  Femi-trishtimi 86
  Akuzat ndaj Millosheviçit 92
  Radikalizmi në përputhje me kohën 96
  Egoja e madhe, ose adhurimi i vetvetes 107
  Korrespondenca e Çarls Darvinit 116
  Libri sekret i Hitlerit 124
  Si mund t’i mbani merimangat larg 132
  Si ka filluar jeta në tokë? 136
  Kjo do të ndodhë, kur dielli të shuhet 222
  Kush jam unë? Kush je ti? 225
  Covid-19: Ndikimi nga antihipertonikët 237
  Testi i sitave të Sokratit 252
  Lufto për Evropën… 254
  Çfarë lloj feministësh jeni? 262
  7 speciet kryesore njerëzore, që u zhdukën 265
  Shkencëtarët e Rilindjes 269
  Shkrimtarët e Rilindjes, formuan botën moderne 273
  Rreziku i kancerit nga pirja e verës 288
  Nuk jeni duke fjetur mjaftueshëm, kjo po ju vret 295
  Mendimi i lashtë hebre: Lindja & Perëndimi 300
  Një marrëveshje e keqe 305
  Si sillet Coronavirusi brenda një pacienti 311
  Pandemia e parë moderne – COVID-19 317
  3 pyetje: Alan Lightman për shkencën, fenë… 340
  Gratë me zemër e mendje të madhe… 344
  Pse është kaq e vështirë të jesh racional? 348
  Trajtimi i tumorit në tru me ZAP-X 367
  Ugur Sahin, Ozlem Tureci dhe mRNA 372
  Nënë Tereza: Shenjtorja dhe kombi i saj 376
  Si i ndihmuan serbët osmanët të pushtonin Ballkanin 381

  Reviews

  There are no reviews yet.

  Be the first to review “BOTA dhe shqiptarët – 44 përkthime nga Arben Çokaj”

  Adresa juaj email nuk do të bëhet publike. Fushat e kërkuara shënohen me *

  POSTIMET E FUNDIT