Më shumë

  WebDesign | UebDizajn

  Këtu paraqiten disa uebfaqe interneti, uebdizajnin e të cilave e kam bërë unë, ose janë bërë me ndihmën time.

  Vula Web & Graphic Design
  Nëse dëshironi që të bëni një uebfaqe personale ose biznesi, atëherë ju lutem [ kontaktoni ].

  Për të vizituar uebfaqen e caktuar, kliko më poshtë mbi imazhin ose lidhjen në krye të emrit të saj.

  Disa uebfaqe nga BMC Computers

  Uebfaqe për Shkodrën, Shkoder.net...

  Fjala e Lirë, portal me shkrime të ndryshme e të përditshme, suplement i Shkoder.net...

  BMC Computers - një firmë modeste, që merret me uebdizajn (uebfaqe) e grafik dizajn (logo, kopertina librash, postera e bannera), me përkthime programesh në shqip për kompjuter dhe me shpërndarje Interneti si ISP.

  Uebfaqja për poetin e njohur shqiptaro-amerikan, Gjekë Marinaj, PhD

  Uebfaqja për Mundus Artium Press, Texas University Publishing House

  Uebfaqja për AquaZone New York

  Uebfaqja për Osteria Da Gino Restaurant in Stratfort Upon Avon

  dhe shumë uebfaqe të tjera...