ÇOKAJ MARKET dhe ZONIBUCKS

0
1292

ÇOKAJ MARKET

Në ambientet e shërbimit BMC, pranë rrugës nacionale Shkodër – Koplik, është hapur një market ushqimor me produkte të ndryshme, që ju shërben banorëve të zonës së Grudë-Fushës, Gjorm etj., dhe me shumë, edhe kalimtarëve të rrugës, me pronar:

Kledian Çokaj (+355 67 665 6000).

Pamje e përgjithshme nga ndërtesa, ku është i vendosur marketi, kati I.

Hyrja në Market Çokaj, me derë autopmatike

Pamje e pjesëshme e Market Çokaj nga brenda


ZONIBUCKS

Në të njëjtin vend është hapur edhe një bar-kafe, zonibucks TM, me pronar

Qemal Çokaj (+355 67 281 7863)

Ju mirëpret të gjithëve, me kafe e raki të mirë (pa sheqer) dhe pijet e tjera më të përdorura…
zonibucks TM mbyll nganjëherë, pasi Zoni iku në Gjermani… :p

Pamje nga bar-kafe zonibucks TM

Zoni në banak dhe Kledi duke rregulluar TV-në me 6000 kanale…

LINI NJË KOMENT

Ju lutem, lini komentin tuaj!
Ju lutem, fut emrin tuaj këtu