Më shumë

  Mentaliteti turqeliko-islamik, që trashëgon shoqëria shqiptare nga pushtimi i tejzgjatur 523 vjeçar osmano-turk, ka bërë që shoqëria shqiptare të mos jetë e aftë për të ndërtuar institucione demokratike, dhe për këtë arsye kemi mbetur prapa në zhvillimin e vendit.

  Arben Çokaj

  What Other Members Say

  Kam dëgjuar shumë vite më parë një thenie: "Kombet e tjera i marrin njerëzit nga balta dhe i bëjnë heronj. Ne i kemi heronjtë tanë dhe i hedhim në baltë..." Pse ndodhë kjo?!

  Jemi një shoqëri e shembur, e rrënuar nga pushtimi i gjatë osman, turqeliko-islamike dhe me komplekse të mëdha!

  Arben Çokaj