Më shumë

  Kam dëgjuar shumë vite më parë një thenie: “Kombet e tjera i marrin njerëzit nga balta dhe i bëjnë heronj. Ne i kemi heronjtë tanë dhe i hedhim në baltë…” Pse ndodhë kjo?!

  Jemi një shoqëri e shembur, e rrënuar nga pushtimi i gjatë osman, turqeliko-islamike dhe me komplekse të mëdha!

  Arben Çokaj

  What Other Members Say

  Kadare vdiq, dhe erdhën hajdutët shqiptarë të pushtetit, për ta nderuar një nga një...

  Arben Çokaj