Më shumë

  Si duket ende nuk është krijuar në Shqipëri, e nuk e di a do të krijohet ndonjëherë, ajo masë kritike e njerëzve, intelektualëve shqiptarë, që e duan vendin e tyre, dhe e marrin në dorë këtë shtet: për ta bërë, e jo për ta vjedhur atë e për të abuzuar

  Arben Çokaj

  What Other Members Say

  Kam dëgjuar shumë vite më parë një thenie: "Kombet e tjera i marrin njerëzit nga balta dhe i bëjnë heronj. Ne i kemi heronjtë tanë dhe i hedhim në baltë..." Pse ndodhë kjo?!

  Jemi një shoqëri e shembur, e rrënuar nga pushtimi i gjatë osman, turqeliko-islamike dhe me komplekse të mëdha!

  Arben Çokaj